Selasa, 26 Agustus 2014

s som kan f

Har du någonsin läst boken Facundo: Eller, civilisation och barbari? Du kanske har, det är en bra läsning. Det handlar om Argentinas interna konflikten omedelbart efter sin självständighet från Spanien. Bör härska och myndighet kommer från en starkt centraliserad stat eller bör det finnas regionalt självstyre möjliggör lokala seder och värderingar för att diktera? Det är den ålder gamla sagan, vi har alla hört tusen gånger. Hur som helst, för mig, jag älskade den del som talade om gauchos och de färdigheter de besatt och förlitade sig på att leva i de svåra förhållanden som de gjorde. Liksom de trackers som kan följa ett spår som hade blåst över i veckor från vindar och klev , genom smuts, rock och ström. Jag älskar de där killarna.

Från där jag står tyvärr den tiden är sedan länge borta. Den moderna gaucho bara inte har samma behov av den outgrundliga överlevnad färdigheter som hans föregångare. Men allt är inte förlorat. Idag har vi internet reklam verktyg. Och om naturligt långsamt och tungt medicinerad, kan man förundras över kompetensen hos Internet annonsering spårningsprogram. Det stämmer, med rätt reklam verktyg som du kan se var dina besökare kommer ifrån, vilka sökord de använder och alla andra trott användbar databit. Detta kommer att tillåta dig att fatta bättre beslut när man överväger vilken riktning du ska gå med din Internet-annonsering.

Ta denna information och lägg den i en annan Internet-annonsering verktyg som kallas en graf byggare och du kan snabbt göra jämförande analyser av tidigare teknik för reklam och de som du för närvarande använder. Har den senaste ändringen du gör hjälp, sårad eller behålla? Informationen finns där för dig att göra en snabb och informerat samtal. Den anda av Facundo lever vidare idag med alla de stora internet reklam verktyg som finns tillgängliga. Så, om du fick din käkar i Argentina eller på Smitten Kitten, sätta dem på och få spårning.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar